قیر و ایزوگام انواع مختلفی دارند که در ادامه قصد داریم به آن ها بپردازیم. اما بد نیست بدانید که قیر و انواع آن از نفت یا سنگ های معدنی مخصوص تولید می شوند و با توجه به منشاء تشکیل طبقه بندی می شوند.
پاسارگاد عایق پارس – شاخص ترین ویژگی قیر این است که در طول سال های طولانی بدون تغییر شکل باقی می ماند. البته میزان پایداری آن وابستگی مستقیمی به پایه نفتی تشکیل دهنده آن دارد. دیگر مولفه های قیر به شرح زیر می باشد:
- بدون از دست دادن خاصیت خود در برخی از حلال ها حل می شود
- دارای رنگ ثابت
- با قابلیت ارتجاع
- عدم نفوذ رطوبت به آن
- مقاوم در برابر اسیدها٬ بازها و نمکها
- عایق جریان الکتریکی
- با چسبندگی بالا
- قیر شل یا ۶۰/۷۰ که همان قیر پالایشگاهی میباشد
- قیر ۹۰/۱۵ یا همان قیر سفت خالص که در کارخانهها با حرارت دادن و آنالیز قیر شل پالایشگاهی تولید می کنند
- قیر ۸۵/۲۵ مخلوط قیر شل و سفت بوده که بسیار با کیفیت و عالی است و برا قیرگونی گزینه مناسبی میباشد
- قیر اتوماتیک – با فرایندی که بر روی آن اعمال میشود خود را با دمای محیط سازگار میکند. این نوع قیر به دلیل گرانی کم تولید میشود
- قیر دمیده – در کارخانه های قیر و بعضی از کارخانههای ایزوگام تولید میشود
پیش از این در وبلاگ پاسارگاد عایق پارس در مورد ایزوگام و مولفههای تاثیر گذار بر کیفیت آن و نیز محصولات تولیدی شرکت صحبت کرده بودیم. اما حالا قصد داریم برخی از موارد با اهمیت در مورد کیفیت ایزوگام که بتواند به هر کسی برای خرید بهتر و راحتتر کمک نماید٬ را مطرح کنیم:
- ضخامت ۴ میلیمتری با چسبندگی بالا
- تولید شده با قیر پالایشگاهی٬ تیشو و پلیاستر با وزن بالا
- دارای انعطاف پذیری باشد و زود پاره نشود
- بویی از آن حس نشود
- لبههای سالمی داشته باشد و کل رول یکنواخت باشد
از ایزوگامهایی که ضخامت و چسبندگی کمی دارند و در ساخت آنها از پودرهای مختلف٬ نظیر کوک، ضایعانت پالایشگاهها، ضایعات پلاستیکی و موارد از این قبیل استفاده شده هرگز استفاده نشود.
این گونه محصولات علاوه بر اینکه کارایی مثبت نداشته٬ بلکه برای محیط پیرامون خود نیز برای مضر هستند. این ایزوگام ها از نظر ظاهری هیچگونه تفاوتی با ایزوگام مرغوب نداشته، اتفاقا وزن بیشتر و زرق وبرق بیشتری دارند.
0 دیدگاه