نصب پنل های خورشیدی بر روی پشت بام محبوبیت زیادی پیدا کرده است. افزایش قیمت انرژی، همراه با نگرانی در مورد آلودگی هوا، گرم شدن کره زمین و اقدامات ساختمانی، این فناوری را بیشتر از هر زمان دیگری مورد توجه قرار داده است.
پاسارگاد عایق پارس – پاتریک هوارد ، مدیرعامل شرکت هوارد، تأمین کننده و مشاور بازار عایق های رطوبتی و پنل های خورشیدی، می گوید: “هر فناوری که گسترش می یابد، قیمت آن کاهش پیدا می کند.”
حالا تصور کنید که پنل های خورشیدی را با ایزوگام های مرسوم ترکیب کنیم و تکنولوژی آن را به صورت گسترده روانه بازار نماییم. چه اتفاقی خواهد افتاد؟ پیتر چاکین از مدیران ارشد SIT در این باره می گوید: “ما ایزوگام را به دلیل سابقه عملکرد و رابطه تنگاتنگی که با گرما دارد انتخاب کردیم. این دسته از محصولات می توانند سقفی بادوام را برای ده ها سال فراهم کنند.”
آن ها پنل های ۱ در ۴ متری را با گرما بر روی سقف نصب نمودند. هر پنل تقریبا ۱۵۰۰ وات برق تولید می کند. نتیجه فوق العاده است. ضمن این که هر ساختمان می تواند برای خود برق تولید کنید و مازاد آن را به فروش برساند٬ از ساختمان اصلی هم به خوبی محافظت می شود.
این فناوری که با عنوان “ایزوگام هوشمند سقف” از آن یاد می شود٬ به دلیل انعطاف پذیری و براق بودن (استفاده از فویل) اشعه خورشید را بسیار بهتر و بیشتر جذب می کند٬ و نفوذ گرما به داخل ساختمان را کاهش می دهد. در نتیجه هزینه های سرمایشی را هم کاهش می دهد و در واقع بهره وری صفحات خورشیدی را افزایش می دهد.
انرژی پنل ها در سیم جمع شده و به اینورترهایی هدایت می شوند که برق DC را به جریان متناوب تبدیل می کنند و می توان از برق تولیدی برای راه اندازی رایانه ها، چراغ ها، کولرها و سایر تجهیزات استفاده نمود. تحقیق و توسعه بر روی این فناوری از سال ۲۰۰۳ اغاز شده و همچنان در حال گسترش است.
منبع: Waterproofmag
0 Comments