عایق های رطوبتی مواد ضد آبی هستند که بر روی یک سطح قرار می گیرند تا از نشت یا آسیب رسانی ناشی از آب جلوگیری کنند. غشاهای عایق های رطوبتی معمولا از ورقه های مایع اعمال شده یا از پیش ساخته شده تشکیل شده اند.
پاسارگاد عایق پارس – برای جلوگیری از نفوذ آب می توان آنها را به پایه ها چسباند یا در اطراف پایه ها (مانند دال سازه ای) نصب کرد. خواه برای محافظت از زیرزمین یا سقف ساختمان شما باشد، عایق های رطوبتی به جلوگیری از نفوذ آب به فونداسیون هم کمک می کنند و از ساختار شما در برابر آسیب آب محافظت می نمایند. غشای ضد آب به بتن اضافه می شود که به نفوذناپذیری آب کمک کرده و همچنین نگهداری آن را آسان می کند.
- ۵ نکته که حتما باید در مورد ایزوگام بدانید
- کاربردهای مختلف ایزوگام، در صنعت و ساختمان
- خرید ایزوگام و نمایندگی ایزوگام
انواع مختلف
غشاهای عایق رطوبتی را می توان به طور کلی به غشاهای مبتنی بر ورق و غشاهای مایع دسته بندی کرد. غشاهای مبتنی بر ورق به شکل رول هستند. اینها باز می شوند و روی یک سطح سفت قرار می گیرند. یکی از رایج ترین غشاهای مبتنی بر ورق، غشای ضد آب قیری یا همان ایزوگام خودمان است.
غشاهای عایق رطوبتی مایع نوعی غشا هستند که به شکل مایعی هستند که میتوان آن را روی سطح پاشید یا برس داد. با پاشش، مایع یک غشای یکپارچه، بدون لبه، جوش یا درز تشکیل می دهد. به صورت کلی در این دو دسته، انواع مختلفی در بازار موجود است که در ادامه به توضیح هر یک از آنها می پردازیم.
موارد استفاده
عایق های رطوبتی بر حسن نوع و مواد تشکیل دهنده کاربردهای متفاوتی دارند. صرف نظر از مقیاس، اندازه، محل نصب یا نوع ساختمان، غشاهای ضد آب یک جزء ضروری برای محافظت از یکپارچگی ساختاری ساختمان و محافظت از ساکنان آن هستند. حوزه های کاربردی آن عبارتند از:
- مخازن زیرزمینی
- سقف های مسطح (از جمله روف گاردن)
- گل خانه ها
- تراس و بالکن ها
- دیوارهای در معرض آب باران
- تخت های موجود در باغ ها
- مخازن آب بتنی
- مناطق محدود و محصور
علاوه بر موارد گفته شده باید هنگام نصب عایق رطوبتی هم دقت بسیاری نمود. چرا که یک اشتباه فنی کوچک ممکن است باعث حصول نتایج نامطلوبی شود.
منبع: Constrofacilitator
اطلاعات مفیدی ارائه دادید متشکر
👌