درباره اورابام

محافظت از سازه

محافظت از سازه در برابر خرابی های کپک و بتن

محافظت از سازه و ضد آب بودن بتن برای محافظت از ساختمان بسیار حیاتی است. زیرا آسیب های وارده ناشی از آب می تواند بر یکپارچگی، ساختار و زیبایی شناسی سازه های بتنی تأثیر بگذارد. پاسارگاد عایق پارس – با…

Pasargad

20 آوریل 2021
خبرهای مربوط به ایزوگام وقیر

اخبار ایزوگام و قیر

محافظت از سازه و ضد آب بودن بتن برای محافظت از ساختمان بسیار حیاتی است. زیرا آسیب های وارده ناشی از آب می تواند بر یکپارچگی، ساختار و زیبایی شناسی سازه های بتنی تأثیر بگذارد.

پاسارگاد عایق پارس – با اطمینان از محافظت صحیح بتن در برابر عناصر مختلف، می توان از تعمیرات پرهزینه و خطرات ایمنی عمومی جلوگیری کرد.

در ادامه به نشانه هایی می پردازیم که می تواند بتن را به خطر بیندازد:

کپک

برای ایمنی عمومی مهم است که از ساختمان ها در برابر کپک محافظت شود، چرا که می تواند در مناطق مرطوب بتنی که با ایزوگام محافظت نمی شوند رشد کند.

مشکلات بتن

سازه های بتنی اغلب دارای آرماتورهای تعبیه شده برای بهبود یکپارچگی سازه به نام میلگرد (میله های تقویت کننده) هستند. اگر بتن به طور مناسب ضد آب نباشد، ممکن است با نفوذ آب به داخل میلگردها خطر ایجاد شود.

ممکن است میلگردها در برابر آب واکنش نشان دهند و آنها را مجبور به انبساط کرده و بتن را از داخل جدا کنند. تشخیص این مسئله گاهی اوقات ممکن است غیرممکن باشد.

مشکلات ناشی از بتن باید نگرانی شماره یک در مورد هر پروژه ای باشد، چرا که نیاز به سازه های تحمل کننده بار از جمله دیوارها، پشت بام ها، دیوارهای نگهدارنده و بالکن ها وجود دارد.

بدیهی است که این امر می تواند نگرانی های جدی در زمینه ایمنی داشته باشد. ایزوگام بودن احتمال آسیب رساندن آب به سازه های داخلی بتنی را از بین می برد یا به حداقل می رسند. پس برای محافظت از سازه این نکته را جدی بگیرید.

علائم مشکلات بتن عبارتند از:

  • پوسته پوسته شدن
  • ترک / تغییر شکل

منبع: Titanwaterproofing

مطالب مرتبط

پیش‌بینی قیمت جهانی قیر در سال ۱۴۰۲: تحولات جدید در صنعت ایزوگام و قیر پاسارگاد عایق پارس

پیش‌بینی قیمت جهانی قیر در سال ۱۴۰۲: تحولات جدید در صنعت ایزوگام و قیر پاسارگاد عایق پارس

در این مقاله، به بررسی تحولات جدید در صنعت ایزوگام و قیر پرداخته و پیش‌بینی قیمت قیر تا پایان سال میلادی را ارائه می‌دهیم. این تحلیل‌ها بر اساس داده‌های جدید از پلاتز، فوب خلیج فارس، و شرکت ملی نفت ایران است.

0 دیدگاه

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *