درباره اورابام

ایزوگام سقف

اهمیت ایزوگام سقف و عواقب جدی نگرفتن آن

بیشتر ساختمان های تجاری برای مقاومت در برابر باد و باران های شدید طراحی شده اند، اما یکی از مناطق آسیب پذیر آن ها سقف است. یکی از دلایلی که اهمیت ایزوگام سقف به چشم نمی آید، به دلیل ضعف…

Pasargad

12 اکتبر 2020
خبرهای مربوط به ایزوگام وقیر

اخبار ایزوگام و قیر

بیشتر ساختمان های تجاری برای مقاومت در برابر باد و باران های شدید طراحی شده اند، اما یکی از مناطق آسیب پذیر آن ها سقف است. یکی از دلایلی که اهمیت ایزوگام سقف به چشم نمی آید، به دلیل ضعف نصب در لبه است که به باد و باران اجازه می دهد تا به زیر ایزوگام نفوذ کند.

پاسارگاد عایق پارس – به محض به خطر افتادن سقف ساختمان، کل ساختمان در معرض باد و باران قرار می گیرد. به همین دلیل محیط سقف یا لبه دیواره آن مهمترین بخش است. درو بالنسکی، مدیر کل تأسیسات Duro-Last در آیووا، محیط سقف را “اولین خط دفاعی سقف در یک ساختمان در برابر باد و باران” می داند.

خوشبختانه ، استانداردهای ساخت و ساز از ساختمان در برابر باد٬ باران٬ رطوبت و سایر خطرات احتمالی تا جای ممکن محافظت می کنند. اما به هنگام نصب ایزوگام باید دقت بیشتری شود (اهمیت ایزوگام سقف) تا مراحل نصب و راه اندازی به خوبی سپری شده و مشکلی از این بابت به وجود نیاید. همان طور که گفته شد در هنگام نصب باید به قسمت لبه ها و دیواره ها اهمیت بیشتری داد.

به طور کلی در بیشتر نقاط جهان برای نصب ایزوگام بر روی سقف ساختمان های تجاری مولفه های زیر را در نظر می گیرند:

  1. ارتفاع ساختمان
  2. سرعت باد
  3. مشخصات مکان ساختمان
  4. ویژگی های ساختمان
  5. ویژگی های زمین

اما گزینه بعدی که می تواند بسیار کارآمد باشد و خسارت ها را کاهش دهد٬ بیمه کردن ساختمان است. طبق گزارشات جهانی٬ سالانه در حدود ۴۰۰ میلیون دلار خسارت مرتبط با باد و طوفان پرداخت می شود و خسارت سقف ساختمان های تجاری بیش از ۸۰٪ این رقم را تشکیل می دهد.

منبع: Waterproofmag

مطالب مرتبط

پیش‌بینی قیمت جهانی قیر در سال ۱۴۰۲: تحولات جدید در صنعت ایزوگام و قیر پاسارگاد عایق پارس

پیش‌بینی قیمت جهانی قیر در سال ۱۴۰۲: تحولات جدید در صنعت ایزوگام و قیر پاسارگاد عایق پارس

در این مقاله، به بررسی تحولات جدید در صنعت ایزوگام و قیر پرداخته و پیش‌بینی قیمت قیر تا پایان سال میلادی را ارائه می‌دهیم. این تحلیل‌ها بر اساس داده‌های جدید از پلاتز، فوب خلیج فارس، و شرکت ملی نفت ایران است.

1 دیدگاه

  1. ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *